خانه / سایر رشته های فنی مهندسی / اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی

اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی

اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی

 

عنوان فایل : اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی

کد فایل : ۶۸۱۲۴۰

اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی

اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی

حجم فایل : ۹۷۱٫۷ KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : ۶۰ اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی اختصاصات ظاهری آب آشامیدنی – طعم و بو اساسی ترین مسئله در مورد آب تصفیه شده عدم داشتن طعم و بو است. به استثناء موادی نظیر کلرورسدیم در آب که فقط بر روی طعم آب اثر گذاشته و تأثیری بر بوی آب ندارند، بوی آب ارتباط نزدیکی با طعم آن دارد. عوامل مختلفی نظیر رشد جلبکها ، تجزیه گیاهان آبزی ، محصولات حاصل ازکلرینه کردن آب مثل کلرو فنلها…

 

دسته بندی : سایر رشته های فنی مهندسی

برچسب های محصول :

جهت دانلود اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی کلیک کنید

اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی